Tuesday, 26 July 2011

Tengs ana =)

Hei , korang ni sye nak story skit psl membe sye ni , =] .. dye ni comel baik plk 2 , slalu walling dgn sye kalo sye on9 . =] , korang tgok eh gmbar kay bawah ni . =] .
Ha , korang nmpak x perempuan yg kat atas ni .?
dye ni comel . tengs ye sbb sudi tulis dalam blog pasal sye , sye syg awk <3 <3 , awk ni baik la , kalo korang nak add dye dlm fb searh je ANA THEVOCCA , mesti jmpe si comel ni ! :)

<3 <3 ILOVEYOUSOMUCHDEAR <3 <3
ANA =]

Sunday, 24 July 2011

Hppy Birthday to me :)

 Haha , ari ni birthday aku , haha , so dah genab 13 tahon , huuaa ,, dah besar dah , aku !! hahah , btw tengs kat membe aku coz sdi kuar tdy !! papehal , HAPPY BIRTHDAY TO ME ! :)



TENGS !! aku syg korang :)






























































Korang nmpak x gmbar atas ni .? ni la membe aku yg kiteorng kuar tdy . comel kan diorng , diorng la membe yg paling aku syg . :) tengs korang sbb snggup kaur demi nak smbut BIRTHDAY aku . syg korang .. nnti ade mse lgi kiteorng kuar same-2 ok !! papehal syg la korang sgt-2 !! <3 <3<3<3

Saturday, 23 July 2011

Tengs ! syg kau kawan !! :)



Ha , korang nmpak x gadis yg ayu kat atas 2 .? cntek kan .? dye la kawan aku yg sudi tulis psl aku kat blog !! :) aku syg kau aina .. dye ni baik tau , comal lgi .. :) dye pandai jge hati kawan ! best la dpt kawan mcm dye !! wei AINA aku syg giler kat kau ,, :)) hehe ,, tengs sekali lagi sbb kau selalu buat aku happy !! syg kau , hope persahabatan kite kekal selame-lameye !! :)


ILOVEYOUSOMUCHMYFRIENDNURULAINA <3 <3 <3

Kenduri dgn best friend ! :)


Ni la membe lme aku , :) comel x diorng .? comel kan .? haha ,, tdi kiteorng pegi kenduri best giler kat umah mira , rmai giler dtg .. then smpai-2 je ape lgi mkn la ! haha ..ye la mane x ye lpr giler x mkn lgi kan .? lps mkn je , kiteorng pegi umah aina plk , peyh best giler , dlm pejalanaan ape lgi fotoshot la , haha .. best , smpai je umah aina lpk bilik dye , cntek giler bilik dye .. :) then diorng ade kne buat keje khusus ,, aku tgok je , coz aku bkn same kls dgn diorng ,, peyh boring giler tgok je diorng buat , aku pon ape lgi tolong la diorng buat , haha , pnt la jgk tpi best , then lps 2 mak aina pnggil mkn ,, sdp seyh mak dye msk ! sdp-2 .. lps mkn lpk bilik , aku plk nak pegi toilet , ye la lps mkn kan , minum air bnyak-2 spe suoh , dah nak terkencing , hehe ,, then lps aku kuar toilet , aku tngok diorng x de dlm bilik , then aina ckp diorng ajar nani nak moto , aku pon kuar la , best jgk la tgok dye bwk moto , then lps dye bwk moto farihah plk bwk , isshh , ade kejadian yg menimpa , 2 aku x blh la nak story secret !! kesian la jgk , umm

Friday, 22 July 2011

Mian bola XD


Haha , korang nak tau x semalam wakto pjk , kiteorng main bola sepak , adoyai , aku dah la x reti main bola sepak !! haha , first main rse bagang jgk la , tpi lme-2 min best plk ,, hah , kiteorng lawan dgn klas dk ,, haha ,, kelakar seyh ,, yg gol pertame baqirah gol kan , mmg hbt la dye ,, pasto kls kiteorng hand plk , ape lgi tendagan percuma la untuk kls dk , wakto 2 zakirah jge , dah kls dk gol x pasal-2 . ish begang la wakto 2 .. pasto main-2 , kne hand lgi .. errr!! wakto 2 baqirah plk jge gol .. pergh dayan rembat bola , nasib baik la baqirah hbt tngkap bola , x msok pon -.- ,, perghh nasib baik ,, pasto lgi lima minit nak abis melisa gol kan ,, wakto 2 kelas kiteorng 1 restu . semua jerit YE !! MENANG !! ,, wakto 2 bnge giler la dpt kalah kan kls ** . haha , tpi kiteorng ttp enjoy la , best doo .!! hahaha :)

Friday, 8 July 2011

Report kad .. :s

Urm , ni psl ambik report kad smlm la pnye citer , haha , mentang-2 la smlm ambik report kad , cikgu ape lge mengadu la psl aku kat cikgu ,, urm , mak aku pon pegi citer kat cikgu yg psl aku serong plk ,, ish , grm giler aku , tpi nsib baik la aku dpt no 2 , x de la mak aku membebel sgt kat aku , just abg aku je yg kne membebel truk giler smlm ,, hee , lps je mak aku ambik mak aku ambik la abg aku pnye , urm , lgi lme borak dri aku tdi , aku pon lpk la dkt kls aku , best doo , lpk dgn bdk lki kls aku 2 , aku ingat kan diorng mlu tpi ok je , hee .. k la 2 je nak citer bye-2 ..



happy ., :)

Wednesday, 6 July 2011

XD


Tdi kiteorg semua serong kls pj , kiteorg x de niat pon nak serong , tpi cikgu la , mcm keling , kate ari rabu sukan tpi tdi x skun pon , ape lge aku dah bgg kiteorg serong la , lpk kat pdg , cikgu tgok dari ats tpi kiteorg buat bodo je , mati la , abis 2 bile dah msok diorng ckp cikdu tulis kiteorg serong , mcm palat je , sabar jer aku dgn cikgu 2 , ish , dah x psl-2 kiteorng kne pelnati , mati aku , esk dah la ambik report kad , msti cikgu mengadu kat mak aku , mati la aku , tpi nanti pndai-2 la aku cri alasan knpe aku serong kls tdi , k la bye -2


errr , benci giler!

Tuesday, 5 July 2011

Tengs ! :)


Tengs zira , ko la yg bnyak ajar aku care nak buat blog ni , disbb kan ko la aku ade blog ni , aku syg ko ,:)) tengs tau , tpi blog ko aku mmg respek giler la , cntik kowt , k la 2 je aku nak citer psl dye ni , k bye-2 ..


TENGS AZIRA ! :)