Saturday, 31 December 2011

Assalamualaikum ♥

Hey guy's Happy New Year okey ? :* 


Haha hope tahun 2012 ni lebih baik dari tahun yg lepas okey ? :) haha okey kepada si dia  Selamat tahun baru okey ? hope relate kite kekal okey sayang ? iloveyousomuch :* meyh kiss sikit muuuuaaaaahhhh :*


Friday, 30 December 2011

Assalamualaikum ♥

YaHoOo :D

Haha okey guy's haha , baru je tadi maharaja lawak mega habis right ? haha yeah osbon menang :D satu rumah kecoh , haha  mane taknye sedare kan >.< haha , okey papehal taniah OSBON :) 

Monday, 26 December 2011

Assalamualaikum ♥

Hmm awak serius kite rindu kat awak doh , lame dah tak jumpe awak :'( rindu nak degar suare awak :'( hmm awak-2 dah janji kan taknak tinggal kan kite :( hmm please jgn tinggal kan kite tau , kite sayang awak sgt-2 :*
Hmm okey loveyousomuchriduan :(

Assalamualaikum ♥

♥ HIM
Hi guy's , nampak tak gambar abang handsome atas ni >.< haha die lah lelaki yg berjaye mencuri hati saya :) aww ♥ okey guy's name die   MUHAMMAD RIDUAN ♥ haha omeykan die ? haha Okey lah loveyousayang :*

Friday, 9 December 2011

Assalamualaikum ♥

BLOG! waaa! lame gile tak updatekan ? haha biase la nadia kan ? so malas la nak update blog , takde mood :) so now sekarang sebab tak tahu nak buat ape tu yang update blog .. Nad ade banyak gler nak story kat sni , tapi malas la nak tulis >.< haha pemalas kan saya ? haha biar lah mak kite tak marah pon :D haha ni nad just nak story sikit pasal tahun depan nad naik kelas wooo :D haha ade la rase bange jugak but nad sorang je kot naik kelas tu :( membe nad semua kelas bawah .. Hmm tak tahu la ape yang akan berlaku tahun depan :( Hope diorang tak sombong lah , nak-2 lagi Baqirah , Nabila dgn Dieya nad dah angap diorang kawan baik kot :( Hmm series waktu kat kelas restu dulu kiteorang rapat gile :( Hmm HOPE KORANG TAK SOMBONG okey ? :D Okey la bye muaahh :*