Wednesday, 25 January 2012

Assalamualaikum ♥

Tak tau nak cakap ape </3
Hmm saya dah tak tau dah nak cakap ape dah kat awakk , awak dah lain sgt sekrang :/ awak nak pegi BIRTHDAY party ex awak senang je awak cakap kat kite 'jagan pikir lain pulak' tapi kalau kite lepak dgn kawan laki kite awak marah :/ hmm saya cube nak paham awak tapi tak boleh :/ hmm takpelah awak , pegi jelah BIRTHDAY party ex awak tu eh ? bye :'/ 
-salam-

Tuesday, 24 January 2012

Assalamualaikum ♥

HOLIDAY <3






Haha okey , tu je gambar yg aku uploud kalau nak tegok lagi tegok kat album fb okey ? okey kiteorg prgi bercuti dekat PD je , haha ramai gilerr oh --' Nak-2 lagi yg tinted -.- memang ah ramai , haha papehal pun best lah jugak dapat pegi bercuti ramai-2 kan , kau ado ? haha okey lah salam :)

Sunday, 22 January 2012

Assalamualaikum ♥

Awakk-2 kite harap awak selalu ade dengan kite eh ? Jangan curang tau gemokkk -.- 






P/s :ILOVEYOUSOMUCHBABUN