Sunday, 28 August 2011

Selamat Hari Raye :)


:) hai korang , firstly nad nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin kepade semua yg nad kenal or x  .. mcm x pecaye kan lagi dua ari je nak raye ..k nad nak mintak maaf if nad ade buat salah kat korang semua ., hope korang maafkan k .. :) btw if ade mase dtg la umah ,, ngee~ k la pape pon
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ..

Friday, 26 August 2011

happy giler :)

haha , ok semalam wakto buka puase mak aku ckp lps ni nak pegi cafor then aku ckp nak nak ikot .. pastu aku tnye la kat mak aku nak pegi cafor buat pe .? than mak aku cakap nak ambik barang ,, then aku tnye barang ape .? mak aku cakap rahsia .. -.- adoi .. aku nak tau sagat , than  aku ikot la mak aku pegi cafor , smpai je cafor mak aku terus pegi kedai fon , aku pelik ah , *asl mak aku ni pegi kedai fon , ? aku buat do no je .. pastu mak aku pnggil aku suruh pilih calor hand fon , Waa ,, wakto tu aku dah gembira giler babi dah :)
haha .. haha .. dpt fon bru meyh .. haha :) aku terus peluk mak aku :) ..warne pink meyh fon tu :) haha then mak aku cakap kalo tahun depan turun kelas ummi ambik blik fon ni .. haha ,. aku gelak je .. :) k la tu je saye nak story bye-2 :)


#happy giler :)