Saturday, 31 December 2011

Assalamualaikum ♥

Hey guy's Happy New Year okey ? :* 


Haha hope tahun 2012 ni lebih baik dari tahun yg lepas okey ? :) haha okey kepada si dia  Selamat tahun baru okey ? hope relate kite kekal okey sayang ? iloveyousomuch :* meyh kiss sikit muuuuaaaaahhhh :*


Friday, 30 December 2011

Assalamualaikum ♥

YaHoOo :D

Haha okey guy's haha , baru je tadi maharaja lawak mega habis right ? haha yeah osbon menang :D satu rumah kecoh , haha  mane taknye sedare kan >.< haha , okey papehal taniah OSBON :) 

Monday, 26 December 2011

Assalamualaikum ♥

Hmm awak serius kite rindu kat awak doh , lame dah tak jumpe awak :'( rindu nak degar suare awak :'( hmm awak-2 dah janji kan taknak tinggal kan kite :( hmm please jgn tinggal kan kite tau , kite sayang awak sgt-2 :*
Hmm okey loveyousomuchriduan :(

Assalamualaikum ♥

♥ HIM
Hi guy's , nampak tak gambar abang handsome atas ni >.< haha die lah lelaki yg berjaye mencuri hati saya :) aww ♥ okey guy's name die   MUHAMMAD RIDUAN ♥ haha omeykan die ? haha Okey lah loveyousayang :*

Friday, 9 December 2011

Assalamualaikum ♥

BLOG! waaa! lame gile tak updatekan ? haha biase la nadia kan ? so malas la nak update blog , takde mood :) so now sekarang sebab tak tahu nak buat ape tu yang update blog .. Nad ade banyak gler nak story kat sni , tapi malas la nak tulis >.< haha pemalas kan saya ? haha biar lah mak kite tak marah pon :D haha ni nad just nak story sikit pasal tahun depan nad naik kelas wooo :D haha ade la rase bange jugak but nad sorang je kot naik kelas tu :( membe nad semua kelas bawah .. Hmm tak tahu la ape yang akan berlaku tahun depan :( Hope diorang tak sombong lah , nak-2 lagi Baqirah , Nabila dgn Dieya nad dah angap diorang kawan baik kot :( Hmm series waktu kat kelas restu dulu kiteorang rapat gile :( Hmm HOPE KORANG TAK SOMBONG okey ? :D Okey la bye muaahh :*

Sunday, 28 August 2011

Selamat Hari Raye :)


:) hai korang , firstly nad nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin kepade semua yg nad kenal or x  .. mcm x pecaye kan lagi dua ari je nak raye ..k nad nak mintak maaf if nad ade buat salah kat korang semua ., hope korang maafkan k .. :) btw if ade mase dtg la umah ,, ngee~ k la pape pon
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ..

Friday, 26 August 2011

happy giler :)

haha , ok semalam wakto buka puase mak aku ckp lps ni nak pegi cafor then aku ckp nak nak ikot .. pastu aku tnye la kat mak aku nak pegi cafor buat pe .? than mak aku cakap nak ambik barang ,, then aku tnye barang ape .? mak aku cakap rahsia .. -.- adoi .. aku nak tau sagat , than  aku ikot la mak aku pegi cafor , smpai je cafor mak aku terus pegi kedai fon , aku pelik ah , *asl mak aku ni pegi kedai fon , ? aku buat do no je .. pastu mak aku pnggil aku suruh pilih calor hand fon , Waa ,, wakto tu aku dah gembira giler babi dah :)
haha .. haha .. dpt fon bru meyh .. haha :) aku terus peluk mak aku :) ..warne pink meyh fon tu :) haha then mak aku cakap kalo tahun depan turun kelas ummi ambik blik fon ni .. haha ,. aku gelak je .. :) k la tu je saye nak story bye-2 :)


#happy giler :)

Tuesday, 26 July 2011

Tengs ana =)

Hei , korang ni sye nak story skit psl membe sye ni , =] .. dye ni comel baik plk 2 , slalu walling dgn sye kalo sye on9 . =] , korang tgok eh gmbar kay bawah ni . =] .
Ha , korang nmpak x perempuan yg kat atas ni .?
dye ni comel . tengs ye sbb sudi tulis dalam blog pasal sye , sye syg awk <3 <3 , awk ni baik la , kalo korang nak add dye dlm fb searh je ANA THEVOCCA , mesti jmpe si comel ni ! :)

<3 <3 ILOVEYOUSOMUCHDEAR <3 <3
ANA =]

Sunday, 24 July 2011

Hppy Birthday to me :)

 Haha , ari ni birthday aku , haha , so dah genab 13 tahon , huuaa ,, dah besar dah , aku !! hahah , btw tengs kat membe aku coz sdi kuar tdy !! papehal , HAPPY BIRTHDAY TO ME ! :)



TENGS !! aku syg korang :)






























































Korang nmpak x gmbar atas ni .? ni la membe aku yg kiteorng kuar tdy . comel kan diorng , diorng la membe yg paling aku syg . :) tengs korang sbb snggup kaur demi nak smbut BIRTHDAY aku . syg korang .. nnti ade mse lgi kiteorng kuar same-2 ok !! papehal syg la korang sgt-2 !! <3 <3<3<3

Saturday, 23 July 2011

Tengs ! syg kau kawan !! :)



Ha , korang nmpak x gadis yg ayu kat atas 2 .? cntek kan .? dye la kawan aku yg sudi tulis psl aku kat blog !! :) aku syg kau aina .. dye ni baik tau , comal lgi .. :) dye pandai jge hati kawan ! best la dpt kawan mcm dye !! wei AINA aku syg giler kat kau ,, :)) hehe ,, tengs sekali lagi sbb kau selalu buat aku happy !! syg kau , hope persahabatan kite kekal selame-lameye !! :)


ILOVEYOUSOMUCHMYFRIENDNURULAINA <3 <3 <3

Kenduri dgn best friend ! :)


Ni la membe lme aku , :) comel x diorng .? comel kan .? haha ,, tdi kiteorng pegi kenduri best giler kat umah mira , rmai giler dtg .. then smpai-2 je ape lgi mkn la ! haha ..ye la mane x ye lpr giler x mkn lgi kan .? lps mkn je , kiteorng pegi umah aina plk , peyh best giler , dlm pejalanaan ape lgi fotoshot la , haha .. best , smpai je umah aina lpk bilik dye , cntek giler bilik dye .. :) then diorng ade kne buat keje khusus ,, aku tgok je , coz aku bkn same kls dgn diorng ,, peyh boring giler tgok je diorng buat , aku pon ape lgi tolong la diorng buat , haha , pnt la jgk tpi best , then lps 2 mak aina pnggil mkn ,, sdp seyh mak dye msk ! sdp-2 .. lps mkn lpk bilik , aku plk nak pegi toilet , ye la lps mkn kan , minum air bnyak-2 spe suoh , dah nak terkencing , hehe ,, then lps aku kuar toilet , aku tngok diorng x de dlm bilik , then aina ckp diorng ajar nani nak moto , aku pon kuar la , best jgk la tgok dye bwk moto , then lps dye bwk moto farihah plk bwk , isshh , ade kejadian yg menimpa , 2 aku x blh la nak story secret !! kesian la jgk , umm